• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Apk laten keuren nabij Beuningen

APK keuring voor €49,- all-in

Geen afspraak nodig

Geen reparatie zonder overleg

Wilt u uw auto apk laten keuren bij een ervaren apk-garage nabij Beuningen? Kom dan langs bij Van Trigt Cars in Weurt. Onze garage is in 2001 opgericht. Sindsdien hebben wij jarenlange ervaring opgedaan met het repareren, onderhouden én verkopen van diverse merken en soorten voertuigen.

Laat uw auto apk keuren bij onze garage in de regio Beuningen

Ook zonder afspraak bent u van harte welkom bij onze apk-garage nabij Beuningen om uw auto apk te laten keuren. Van maandag tot en met vrijdag loopt u gewoon onze autogarage binnen. Wij voeren dan de apk-keuring uit terwijl u wacht. Door de jarenlange ervaring met auto’s en andere voertuigen weten onze vakbekwame monteurs precies waar ze op moeten letten tijdens het keuren van uw voertuig. Ze zijn dan ook op de hoogte van de meest recente apk-eisen.

Kom ook zonder afspraak langs bij onze apk-garage nabij Beuningen

Kom langs voor een apk, met of zonder afspraak, bij onze apk-garage nabij Beuningen. Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons dan ook terecht voor een uitgebreid dienstenpakket. Zo verkopen wij occasions en repareren wij indien nodig uw auto. Heeft u vragen over onze diensten of de apk-keuring? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 024 – 377 53 03 of door een e-mail te sturen naar info@trigtcars.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.