• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

APK-keuring zonder afspraak

APK keuring voor €49,- all-in

Geen afspraak nodig

Geen reparatie zonder overleg

Wilt u weten wat het kost om een apk-keuring uit te laten voeren bij een autogarage in Weurt? Het antwoord op die vraag verschilt. Er is namelijk geen vaste prijs en elke keurmeester bepaalt zelf de hoogte van de kosten. De prijs van een apk-keuring is dus afhankelijk van de garage waar u dit laat doen. Sommige garages werken met vaste bedragen waarvoor ze de hele keuring uitvoeren, terwijl andere garages weer extra kosten rekenen voor de roetmeting, de viergastest of het afmelden van de auto.

Wat kost een apk-keuring bij onze garage in Weurt?

Woont u in de omgeving van Nijmegen? Laat uw apk-keuring dan over aan Van Trigt Cars. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af wat een apk-keuring bij ons dan kost. Daar hebben we een eenduidig antwoord op, namelijk € 49,-. Niet meer en niet minder. Dit bedrag is all-in en wij rekenen dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld de roetmeting. Blijkt uit de apk dat uw voertuig niet aan de eisen voldoet, dan bieden wij tevens goedkope oplossingen. Zo kunt u uw banden laten vervangen voor gebruikte banden die nog lang meegaan. Of kies ervoor om uw hele auto te vervangen voor een van onze occasions. Wij hechten veel waarde aan een eerlijke prijs en een eerlijk advies.

Ook zonder afspraak

Verloopt uw apk bijna en moet u uw voertuig dus snel laten keuren? Bij Van Trigt Cars komt u ook zonder afspraak langs voor een apk-keuring. Maak hier zeker gebruik van, aangezien u de apk niet mag laten verlopen. Nu u meer weet over een apk-keuring en wat het kost, hopen wij u snel te zien in onze garage in Weurt. Wij keuren alle merken personenauto’s, bedrijfsauto’s en campers. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 – 377 53 03.