• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Apk laten uitvoeren zonder afspraak nabij Wijchen

APK keuring voor €49,- all-in

Geen afspraak nodig

Geen reparatie zonder overleg

Wanneer u uw auto apk wilt laten keuren zonder afspraak, kom dan langs bij Van Trigt Cars in Weurt, nabij Wijchen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van auto’s, het uitvoeren van apk-keuringen én het verkopen van mooie occasions, hebben wij een schat aan kennis opgedaan over allerlei soorten en merken auto’s. Onze monteurs zorgen er daarom graag voor dat ook u weer veilig de weg op kan.

Uw auto apk laten keuren zonder afspraak nabij Wijchen terwijl u wacht

Door uw auto apk te laten keuren bij onze autogarage nabij Wijchen, weet u zeker dat u in een veilig voertuig rondrijdt. Kies daarbij voor service en kwaliteit. Onze monteurs zijn uitstekend op de hoogte van alle apk-eisen. Wij maken uw auto in orde terwijl u wacht. De keuring wordt met de grootste zorg uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Wanneer u daarom kiest voor apk-onderhoud in onze garage, weet u dat u met een gerust gevoel de weg op kan met een veilig voertuig.

Kom langs in onze autogarage en laat uw auto keuren

Wilt u uw auto apk laten keuren zonder afspraak bij onze autogarage nabij Wijchen? Loop dan gerust eens binnen. U kunt van maandag tot en met vrijdag langskomen bij onze garage in de regio Wijchen om uw auto voor een apk zonder afspraak. Op zaterdag werken we alleen op afspraak. Wij zijn echter niet alleen een apk-garage. Wilt u meer weten over onze diensten, zoals het uitvoeren van een grote of kleine onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 024 – 377 53 03 of door een e-mail te sturen naar info@trigtcars.nl.