• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Autogarage nabij Beuningen

APK keuring voor €49,- all-in

Geen afspraak nodig

Geen reparatie zonder overleg

Kom langs bij onze autogarage nabij Beuningen voor een uitgebreid dienstenpakket. Van Trigt Cars, gelegen in Weurt, heeft al vele jaren ervaring met het repareren van auto’s, het verkopen van prachtige occasions en nog veel meer. Wij beschikken over ervaren monteurs die uw auto met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandelen.

Kies voor de service van onze autogarage niet ver van Beuningen

Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt of om het uitvoeren van een apk-keuring zonder afspraak, bij ons kunt u terecht. Onze ervaren monteurs voeren de werkzaamheden met grote zorg uit. Zo weet u dat uw voertuig in goede handen is en dat het voertuig met de grootste zorg wordt behandeld bij onze garage in de regio van Beuningen. Tijdens het uitvoeren van een apk-keuring kunt u zelfs blijven wachten. Geniet van een lekker kopje koffie terwijl de monteurs bij onze autogarage nabij Beuningen uw auto onder handen nemen.

Kom langs bij onze garage niet ver van Beuningen

Kies voor de service van een ervaren autogarage, kies voor onze garage in de regio van Beuningen. Wij zorgen ervoor dat uw auto of bedrijfswagen met de grootste zorg wordt gecontroleerd of gerepareerd. Heeft u vragen over onze diensten, bijvoorbeeld uw auto zonder afspraak apk laten keuren? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 024 – 377 53 03 en via info@trigtcars.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Kom snel langs bij onze garage in Weurt, niet ver van Beuningen!