• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Diensten

Van APK keuring tot in -en verkoop van occasions.

Van Trigt Cars

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats met deskundig personeel, tegen betaalbare prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen daarom komen er ook steeds meer klanten naar ons toe. Onze specialisten vinden uw veiligheid een ernstige zaak en controleren uw auto zeer zorgvuldig. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto’s van een bepaald merk. Bij garage Van Trigt Cars worden namelijk alle merken en typen personen en bedrijfsauto’s onderhouden.

Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

U kunt altijd zonder afspraak bij ons langskomen voor een APK keuring

Meer informatie

GROTE BEURT
Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de fabrieksnormen van de auto alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

KLEINE BEURT
Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

Meer informatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

Meer informatie

Van Trigt Cars heeft altijd een uitgebreid assortiment aan voordelige occasions. Alle occasions worden opgeleverd met nieuwe APK. Alle occasions zijn volledig gepoetst en gereinigd. Daarnaast is het mogelijk uw oude auto in te ruilen en bieden wij verschillende garantie mogelijkheden!

Bekijk als onze occasions

Naast het verkopen van occasions is het ook mogelijk uw oude auto in te ruilen bij de aanschaf van een nieuwe occasions. Daarnaast kopen wij ook regelmatig nieuwe auto’s in zonder dat het nodig is om een occasion bij ons aan te schaffen.

Meer informatie

Bij Van Trigt Cars maken wij voordelig uw auto winterklaar. Hierbij letten we op verschillende onderdelen van uw auto die van belang zijn in de winter. Denk hierbij aan het vervangen van uw zomerbanden met winterbanden om zo ervoor te zorgen dat u in de winter veilig de weg op kan.

Meer informatie

Gaat u binnenkort op vakantie met uw auto? Dan bent u bij Van Trigt Cars aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u zonder problemen en voorbereidt op vakantie kunt met uw auto. Wél zo fijn, dat u zorgeloos op vakantie kunt gaan!

Meer informatie