• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Banden

Zorgeloos rijden met uw auto tijdens de winter

Gebruikte banden

Bent u opzoek naar kwalitatief goede en goedkope autobanden, die ook gebruikt mogen zijn? Dan bent u bij Van Trigt Cars aan het juiste adres. Zijn uw autobanden aan vervanging toe dan kunt u besluiten om vier, volledige nieuwe banden aan te schaffen, maar heeft u er wel eens over nagedacht om gebruikte banden te nemen?

Gebruikte banden, wat zijn de voordelen?

De kostprijs voor vier volledig nieuwe autobanden ligt best hoog en soms komt het even niet uit of is uw auto zelf ook al op leeftijd geraakt, waardoor overstappen op gebruikte banden een heel goed alternatief is, wanneer deze vervangen dient te worden. In sommige gevallen kan dit zelf zeer verstandig zijn. Gebruikte banden zijn immers net zo goed en veilig als nieuwe banden, alleen zijn ze aanzienlijk goedkoper om aan te schaffen. De bandenmarkt is hierin enorm groot en divers.

Waar moet ik bij gebruikte banden aan denken?

Het is een vraag die wellicht in u opkomt, na het lezen van bovenstaande tekst. Logisch ook, het gaat immers om de veiligheid van en/of van uw medepassagiers. Het aanschaffen van tweedehands banden, zoals we het ook kunnen noemen is niet per definitie slecht. Integendeel. Een relatief nieuwe auto bijvoorbeeld kan total loss verklaard worden, maar met de banden hoeft helemaal niets aan de hand te zijn. Sowieso moet u ervan uitgaan dat slechte banden niet gebruikt worden in het verkeer. De inkoop van tweedehands banden zal door ons ook altijd secuur gedaan worden. Ons assortiment laat ook alleen goedgekeurde banden zien waar u, als klant, nog heel erg veel veilige kilometers mee kunt rijden.

Nieuwe banden

Kiest u toch liever voor een nieuwe band dan kunnen wij deze ook voor u bestellen. Een groot gedeelte van de banden kunnen wij direct bij onze leverancier ophalen. Zo niet dan is u band de volgende dag bij ons aanwezig. Balanceren en montage van een nieuwe band start vanaf €12,50 per band, dit is exclusief de kosten van uw nieuwe band.

Prijs

De prijs van gebruikte banden starten vanaf €35 euro, dit is inclusief balanceren en montage van de band.

Opslag

Bij Van Trigt Cars is het mogelijk om je zomer of winterbanden op te slaan. De prijs voor de opslag en wissel start vanaf €35,- euro per wissel