• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Hoe lang duurt een apk-keuring?

APK keuring voor €39,- all-in

Geen afspraak nodig

Geen reparatie zonder overleg

Hoe lang een apk-keuring duurt, is afhankelijk van de staat van uw voertuig en van de garage waar u de keuring laat uitvoeren. Is er niets aan de hand en komt uw voertuig vlekkeloos door de keuring? Dan wordt het keuren van de auto in sommige garages snel gedaan en is de apk-keuring van uw voertuig zelfs klaar terwijl u wacht. U hoeft uw auto dan geen hele dag te missen, wat erg fijn kan zijn. Woont u in Weurt, Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent of Oosterhout en zoekt u een garage waar u uw voertuig snel apk laat keuren? Bij Van Trigt Cars zijn wij u graag van dienst en is de apk klaar terwijl u wacht.

Hoe lang duurt een apk-keuring bij ons?

Hoe lang een apk-keuring bij Van Trigt Cars duurt, is tevens afhankelijk van de staat van uw voertuig. Is uw voertuig in goede staat? Dan duurt een apk-keuring slechts twintig minuten. Breng uw voertuig bij ons langs en wij zorgen ervoor dat de apk klaar is terwijl u wacht. Met maar liefst twintig jaar aan ervaring zijn wij in staat alle merken personen- en bedrijfsauto’s snel apk te keuren. Zelfs met uw camper bent u bij ons welkom.

Ontdek onze uitstekende service

Laat u uw auto door ons keuren? Dan rekent u op een eerlijk advies en standaard tarief. Wij zullen nooit reparaties uitvoeren zonder dit met u te overleggen. Geeft u ons akkoord op het uitvoeren van een reparatie? Dan krijgt u uiteraard garantie op deze werkzaamheden. Mocht het zo zijn dat uw banden worden afgekeurd, dan heeft u de mogelijkheid om bij ons gebruikte banden te kopen. Deze zijn een stuk voordeliger dan nieuwe banden en zijn bovendien van uitstekende kwaliteit.

Ook zonder afspraak helpen wij u graag

Is het tijd voor een apk-keuring? Nu u weet hoe lang een apk-keuring bij ons duurt, hopen wij u binnenkort van dienst te mogen zijn. Ook zonder afspraak helpen wij u graag en zorgen wij dat de apk klaar is terwijl u wacht. Als u uw auto snel apk wilt laten keuren, bent u bij Van Trigt Cars van harte welkom! Neem bij eventuele vragen contact met ons op door te bellen naar 024 – 377 53 03.