• Ma - Vrij 09:00 - 18.00 | Za - op afspraak
  • Mortelweg 18c, 6551 AE Weurt
  • 024 - 377 53 03

Wanneer is een apk bij onze garage in Weurt nodig?

APK keuring voor €39,- all-in

Geen afspraak nodig

Geen reparatie zonder overleg

Vraagt u zich af wanneer uw voertuig een apk nodig heeft bij onze garage in Weurt? Het is goed dat u zich dit afvraagt. Een apk is namelijk een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er zijn twee mogelijkheden. Is uw voertuig eerder al eens gekeurd door een keurmeester? Op het apk keuringsrapport dat u dan meekrijgt, ziet u wanneer uw voertuig uiterlijk opnieuw gekeurd moet zijn. Wanneer u dit rapport niet (meer) heeft, checkt u dit heel eenvoudig via de website van de RDW. Is uw voertuig nog niet eerder gekeurd? Bekijk dan het keuringsschema op de website van de RDW. Hier vindt u wanneer uw voertuig voor het eerst apk gekeurd moet worden en hoe vaak u dit moet herhalen.

Wat er gebeurt wanneer u de apk niet tijdig laat doen bij ons in Weurt

Komt u uw plicht om uw voertuig apk te keuren niet tijdig na? Dan loopt u het risico een boete te ontvangen van de RDW of de politie. Bovendien kan uw verzekeringsmaatschappij ervoor kiezen om geen geld uit te keren als u een ongeluk krijgt met een niet (goed)gekeurd voertuig. Ga daarom goed na wanneer uw voertuig apk gekeurd moet worden en laat dit op tijd doen bij onze garage in Weurt. Voor een snelle apk-keuring bent u, zelfs zonder afspraak, welkom bij Van Trigt Cars. Wij controleren uw voertuig op alle eisen voor een standaard tarief. Wij voeren keuringen uit voor alle merken personenauto’s, bedrijfswagens en campers.

Vertrouw op meer dan twintig jaar ervaring

Wij zitten al meer dan twintig jaar in het vak en vinden een eerlijk advies geven het belangrijkste. Voldoet uw voertuig niet aan de gestelde apk-eisen? Dan laten we dit eerst aan u weten, alvorens we reparaties of vervangingen uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien zoeken wij altijd naar een voordelige oplossing voor onze klanten. Zo komt het geregeld voor dat banden tijdens de apk worden afgekeurd. Daarom verkopen wij ook gebruikte banden van goede kwaliteit. Dit is een goedkopere oplossing dan de aanschaf van gloednieuwe banden. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 024 – 377 53 03.